АНТИСЛИП защита в банята от подхлъзване

Банята е едно от най-използваните и едновременно с това най-опасни помещения в дома. Тук рисковете са не един или два – като започнем от подхлъзване и стигнем до инцидентно наводняване на цялото жилище, докато детето си играе с крана на чешмата.

ANTISLIP падане в банятаБанята, която ще се ползва от нас и от детето ни, независимо дали тя ще е обща или ще бъде само за него, трябва да бъде от една страна функционална и удобна - пълна със забавление и едновременно с това трябва да е безопасна. Наша задача е да направим всичко по силите си, за да сведем рисковете до минимум и то превантивно. Ние възрастните разбираме опасността от подхлъзването и въпреки това не можем да се предпазим, а какво остава за малките ни човечета, които искат да играят и лудуват, без да разбират рисковете от това и нуждата от обезопасяване.

Колкото по-често децата могат да се справят сами с дейностите в банята, толкова повече те ще я усещат като свое собствено място в жилището. А за целта е необходимо предварително да сме обезопасили помещението срещу колкото се може повече рискове. Така децата ще могат да се справят с все повече неща сами и няма да има нужда да тичаме до банята през 10 минути.

АНТИСЛИП предпазване от подхлъзване в банятаБанята е най-мокрото помещение в дома и затова една от основните мерки за безопасност трябва да бъде свързана с предпазването от подхлъзване и падане. За целта до скоро се приемаха за подходящи стандартните винилови постелки за баня, които не се плъзгат върху подовата настилка. Те от своя страна обаче имат свойството бързо да се изхабяват и зацапват и по този начин се превръщат в среда за развитие на бактерии.

От скоро се предлага и ново за страната ни решение срещу подхлъзване по мокри повърхности, а именно AntiSLIP system® е продуктова система, която е изпитана по отношение на нейната ефективност, безопасността и въздействието върху здравето, както от практиката по света, така и от независими институции за изпитване (TNO, Notox, Säurefliesner-Vereinigung т.н.)

Продуктовата система е изключителна, в което лично сме се убедили, а и все повече фирми и организации имат тази възможност. Антислип системата съчетава всички позитиви на предлаганите до момента сходни продукти, като превръща техните недостатъци в свои преимущества – невидим, лесен за полагане продукт, дългосрочен – над 5 години, антибактериален.

 

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София 1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 899 19 20 19

e-mail: info2@aneti.net   Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Как да стигна до офиса?

Страницата за антислип защита в банята от подхлъзване последно бе редактирана на 24/02/2015.

Разгледайте по подробно за АНТИСЛИП приложения, АНТИСЛИП Как работи, ANTISLIP
Често задавани въпроси
, АНТИСЛИП сертификати и тестове, АНТИСЛИП
защита в банята против подхлъзване
, АНТИСЛИП
препарат против подхлъзване
, АНТИСЛИП срещу хлъзгави настилки, АНТИСЛИП ®, Подхлъзване, падане - трудови злополуки и Подхлъзване и травми.