Жените по-добри шофьори от мъжете

 
 
Жените започнаха масово да управляват автомобили едва през последните години и това все още се смята за привилегия на мъжете. Днес жените зад волана са изключително много на брой, като тенденцията е това да продължи и занапред. 
 
 
Според световна статистика опитната жена-шофьор реагира Жените шофьори по-добри от мъжетемного по-бързо и правилно по време на опасни пътни ситуации, не изпада в паника и инстинктивно не набива рязко спирачки в сравнение с мъжа. Основната причина за това е, че у жените е заложено да са майки и имат по-добре развит инстинкт за самосъхранение. Дамите зад волана са много по-отговорни на пътя от мъжете. Те спазват правилата и много по-рядко допускат нарушения.
 
 
Наскоро, в Европа бе направено проучване за основните разлики между двата пола по отношение на шофирането. Резултатите са категорични и са в полза на жените:
 
  • дамите като цяло нямат агресивен  стил на шофиране, затова те много рядко провокират пътно-транспортни произшествия.
  • мъжете много по-често сядат зад волана след употреба на алкохол. 
  • 65% от катастрофите по пътищата се причиняват от мъже шофьори, а по вина на дамите водачи са 35%.
  • в повечето случаи произшествията при жените са доста по-леки, а оттам съответно нанесените щети и последствията за участниците в катастрофата.
 

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София 1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 899 19 20 19

e-mail: info2@aneti.net   Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Как да стигна до офиса?

Страницата за жените по-добри шофьори от мъжете последно бе редактирана на 06/05/2015.

Разгледайте по подробно за Младежи носят хляб и лекарства на откъснати от света хора, Отново предупреждават за лавини в планините, Алина Кабаева родила още едно дете на Путин, Как да намалим пилеенето на пари в магазин, Токсини в тялото – признаци, Чаша топла вода сутрин, Лимон, магданоз и вода – отслабване 5 кг за 5 дни, Как да пием повече вода, 30 април е магическа нощ - избавете се от злото , За 9 дни се свалят 10 кг завинаги, Как най-бързо и лесно да отслабна, Жените по-добри шофьори от мъжете и Не пийте вода от пластмасово шише в горещите дни.