Меню

Почистване на мазета и тавани в София

 

Почистването на мазета и тавани изисква усилия и време, Почистване на мазета и таваниа понякога се превръща в досадно занимание за собствениците на имоти в София. При почистване на мазета и тавани АНЕТИ 7 ЕООД може да премести и изнесе всичко ненужно.

 

 

Предлагаме опаковане, хамалски и транспортни услуги в страната и чужбина след почистване на мазета и тавани.

 

Гарантираме качество и дискретност при почистването на мазета и тавани.

Цени за почистване на: административни и търговски сгради, офиси, складове, магазини, производствени помещения, паркинги,  домове и др. ТУК.

При направено запитване /телефон или ел. поща/ се изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

 

За повече информация, моля свържете се с нас или направете запитване относно услугата  почистването на мазета и тавани.

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София 1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 899 19 20 19

e-mail: info2@aneti.net   Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Как да стигна до офиса?

Страницата за почистване на мазета и тавани последно бе редактирана на 30/06/2015.

Разгледайте по подробно за Почистване на офиси, Почистване на сгради, Почистване на апартамент, Почистване на домове, Почистване на прозорци, Почистване на прозорци и фасади по алпийски способ, Почистване на магазини, Почистване на складове , Почистване на паркинги и гаражи, Почистване на производствени и промишлени помещения, Почистване след строеж, Почистване след ремонт , Почистване на хотели, ресторанти и кухни, Почистване на кожа /кожени мебели/, Пране на матраци, Пране на мека мебел, Пране на килими, Почистване на въздуховоди, Почистване на кожен салон на автомобил, Почистване на входове, Почистване на басейни, Почистване на мазета и тавани, Обезпаразитяване, Мобилна автомивка и Почистване на фасади.