Референции

Референция почистване Некст Консулт

 

НЕКСТ КОНСУЛТ ООД издава настоящата РЕФЕРЕНЦИЯ на АНЕТИ въз основа на  сключен договор за абонаментно почистване.       

В процеса на съвместна дейност  професионално почистване АНЕТИ прецизно и точно се грижи  за чистотата в обитаваните от нас офис помещения, като по този начин осигурява нашия комфорт и спокойствиес, за да може ние напълно да се концентрираме върху основните си дейности. АНЕТИ разполага с високо квалифициран екип от хигиенисти, който благодарение на своя опит и вътрешно фирмена организация, мога да определя като коректен, надежден и сигурен партньор.     

Едногодишното партньорство ни дава убеденост да препоръчам професионално почистване АНЕТИ на всеки потенциален клиент или възложител. АНЕТИ е партньор, на който може да се разчита.

                                                                 С уважение:  Орлин Дочев, управител

 

 

 

 

 


Референция почистване Булгед

От 2013 г. служителите от  АНЕТИ извършват абонаментно почистване на производствените помещения на печатница БУЛГЕД ООД, находяща се в гр. София. През периода услугата е предоставяна качествено и съгласно изискванията на сключения договор. Служителите са коректни и изпълняват в срок възложената работа. Проявяват дискретност, и извършват почистването без да възпрепятстват производствения процес. Ползват качествени препарати и техника.

Договорните ни условия с АНЕТИ в качеството им на изпълнител са изпълнени изцяло, което ги прави надежден и коректен бизнес партньор.

                                                              С уважение: Галина Цонева, управител

 

 

 

 

 

 

 


Референция почистване Агромашинаимпекс

С фирма АНЕТИ имаме сключен договор от 2012 г  за абонаментно почистване на административна сграда на АГРОМАШИНАИМПЕКС АД, намираща се на бул. Възкресение № 1,  гр. София. АНЕТИ 7 ЕООД е надежден и коректен партньор. Организацията им на работа е на високо ниво и до този момент не сме констатирали технически проблеми. Служители им са с нужния професионален опит и с чувство за отговорност извършват своите задължения. Отзивчивост, дискретност и човешко отношение са основните предимства, с които се разрешават текущите задачи.           

Всичко това ни дава увереността да препоръчаме сътрудничество с АНЕТИ    

                                                                            Димитър Селенски, управител

 

 

 

 

 

 


Референция почистване Он Интернешънал

Настоящата референция се издава от „ОН ИНТЕРНЕШЪНАЛ” ЕООД, ЕИК: 175270256, адрес: София 1000, Бизнес център „Платинум”, ул. „Бачо Киро” № 26-28, ет. 7, представлявано от г-н Ори Нив – управител, съгласно рамков договор между „ОН ИНТЕРНЕШЪНАЛ” ЕООД и АНЕТИ от 2012 г. за ежедневно почистване на търговска сграда, отдадена под наем на фирми, развиващи търговска дейност, в това число и „ЛИДЛ България ЕООД Енд Ко” КД.

През 2012 г. фирма АНЕТИ извърши основно почистване след ремонт и понастоящем извършва абонаментно почистване на наш търговски център на бул. „Ал. Стамболийски” №196, София. Работата включва почистване на витрини, врати, подови настилки, траволатори, тоалетни, открит и закрит паркинг, алеи, тротоари към сградата, подход и изход от подземен паркинг, товарна рампа.

С настоящата референция потвърждаваме нашата удовлетвореност от партньорството си с АНЕТИ, което се гради на коректни взаимоотношения, висок професионализъм и качество на извършената работа. Служителите са добре обучени в областта на почистването, спазват всички срокове и графици, както и разполагат с нужната професионална техника и не на последно място - реагират незабавно и адекватно в ситуации на необходимост, като поддържат връзка с нас с оглед съгласуване на действията си.

За нас, „ОН ИНТЕРНЕШЪНАЛ” ЕООД, и нашите клиенти, фирма АНЕТИ е надежден партньор за съвместна работа, изпълняващ перфектно договорните си задължения, с който ще работим занапред. Разчитаме на техния професионализъм и спокойно ги препоръчваме на всяка фирма или организация, желаеща да получи качествена услуга в сферата на почистването.

                                                                                                           Ори Нив – управител на „Он Интернешънал” ЕООД

 

 

 

 


Референция почистване Национален Студентски Дом

 

 

В качеството си на Директор на НАЦИОНАЛЕН СТУДЕНТСКИ ДОМ гр. София потвърждавам, че сме в договорни отношения от 2012 г. с АНЕТИ. Служителите на АНЕТИ поддържат ежедневната чистота и хигиена в цялата сграда на Националния студентски дом гр. София, като ни осигуряват спокойствие, комфорт и чистота. На база на досегашното ни сътрудничество изразявам нашата благодарност за коректното им отношение и за качеството на извършената от тях работа. За нас е удоволствие да работим с АНЕТИ.                                                                 

                                                                  С уважение: Богдана Костова, директор

 

 

 

 

 


Референция почистване СОЛВЕКС

 

 

Настоящата референция се издава на АНЕТИ в уверение на това, че изпълнява качествено и в срок задълженията си по договор, сключен през 2012 г.,  за абонаментно почистване на офисите на Туристическа агенция СОЛВЕКС АД . АНЕТИ разполага с добре обучени и дискретни служители, много добра изградена система за контрол, която осъществяват техните търговки мениджъри,  както и необходимото за целта оборудване. Туристическа агенция СОЛВЕКС АД  препоръчва АНЕТИ като сигурен и надежден партньор, който изпълнява поетите ангажименти прецизно и коректно.                                                                     

                                                                   С уважение: Галин Георгиев, управител

 

 

 

 

 

 


Референция почистване Микродис Електроникс ООД

 

АНЕТИ е коректен,  надежден и желан партньор в сферата на почистването. Служители те им поддържат много високо ниво на хигиена в офиса на Микродис Електроникс ЕООД, отзивчиви са и гъвкави в различните ситуации. Задълженията си извършват точно и отговорно. В работата им не сме установили организационни и технически проблеми. Изразяваме удоволетворението си както от работа на хигиенистите, така и от дейността на търговските мениджъри при решаване на текущи задачи. Бихме препоръчали с отговорност и желание работата на АНЕТИ  на своите клиенти и партньори.

                                                                                        Станислав Митев, управител

 

 

 

 

 

 


 

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София 1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 899 19 20 19

e-mail: info2@aneti.net   Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Как да стигна до офиса?

Страницата за референции последно бе редактирана на 30/07/2015.

Разгледайте по подробно за Клиенти, Работа при нас, Условия за ползване, Анети в медиите, Галерии, Често задавани въпроси, Статии почистване, Интересно, Полезни съвети почистване, Референции и Сертификати.