30 април е магическа нощ - избавете се от злото

 
 
В нощта на 30 април срещу 1 май се палят огньове, за да се изгонят злите духове.
 
магическа нощВ тази нощ можете да се избавите от проблеми и да привлечете радост, щастие и успех. За да направите този ритуал, през нощта запалете свещ и на един лист напишете кое Ви тревожи и мъчи и от какво искате да се избавите. След като го напишете сгънете листа във формата на фуния и го изгорете на огъня от свещта и кажете няколко пъти: „Гори пламък, изгори всички мои проблеми.“. Оставете свещта да догори докрай.
 
За да привлечете хубави събития във Вашия живот, вечерта пред входната си врата посипете малко пясък. Счита се, че в този случай никаква нечиста сила не може да влезе в дома Ви и в него ще цари радост и щастие.

АНЕТИ

БЪЛГАРИЯ

гр. София 1505,   ул. Черковна 33

GSM: +359 899 19 20 19

e-mail: info2@aneti.net   Skype: aneti-7

Кликнете за да ни звъннете

Skype Me™!

Работно време:
Пон. - Петък : от 09:00 до 18:00
Почивни дни: Събота и Неделя

Как да стигна до офиса?

Страницата за 30 април е магическа нощ - избавете се от злото е в оригиналния си вид.

Разгледайте по подробно за Младежи носят хляб и лекарства на откъснати от света хора, Отново предупреждават за лавини в планините, Алина Кабаева родила още едно дете на Путин, Как да намалим пилеенето на пари в магазин, Токсини в тялото – признаци, Чаша топла вода сутрин, Лимон, магданоз и вода – отслабване 5 кг за 5 дни, Как да пием повече вода, 30 април е магическа нощ - избавете се от злото , За 9 дни се свалят 10 кг завинаги, Как най-бързо и лесно да отслабна, Жените по-добри шофьори от мъжете и Не пийте вода от пластмасово шише в горещите дни.